Szegedi Tudományegyetem, Gyógyszerésztudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  GYTK legújabb hírek
GYTK legújabb hírek

IMG_6767

A két kar dékánja aláírta a megújított együttműködési megállapodást

2015. április 30.

international_flags_cut

2015. április 30-án elindult a GYTK első angol nyelvű honlapja

otdk_740-400b

A Budapesten megrendezett XXXII. OTDK-án az Orvos- és Egészségtudományi Szekcióban 12 gyógyszerészhallgató összesen 6 tagozatban képviselte Karunkat. Az oktatók közül Dr. Aigner Zoltán, Dr. Szakonyi Zsolt illetve Dr. Zupkó István kaptak felkérést különböző szekciókban folyó előadások minősítésére.

IMG_9876_1b

A szakértő zsűri előtt zajló hallgatói versenyen jól szerepeltek a szegedi gyógyszerészhallgatók. A három szegedi résztvevőből, Bordás Nóra V. évfolyamos gyógyszerészhallgató I. helyezést ért el. Gratulálunk Nórának, a szegedi hallgatóknak és nem utolsó sorban a felkészítő oktatóknak!

DSC0134b

ifj. Regdon Géza előadása a Szabadegyetemen.

cimlap

Az elmúlt évek gyakorlatát követve a Gyógyszerésztudományi Kar 2015-ben is a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi, vala­mint Egészségügyi és Szociális Képzési Karaival együtt rendezte meg évente sorra kerülő Tudományos Diákköri Konferenciáját.

2015. február 13.

Prof. Dr. Hohmann Judit dékáni pályázata - előzetes időpont egyeztetés után (545-022) -

a Dékáni Hivatalban megtekinthető.

Kata_cimlap

Kata Mihály Professzor Úr 80. születésnapja alkalmából 2015. január 15-én délután 3 órakor ünnepi előadóülés került megrendezésre az SZTE Gyógyszertechnológiai Intézet és a Gyógyszerésztudományi Kar szervezésében.